Το γκρουπάκι “2 Ζωές” ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και ρισκάρισαν πάρα πολύ, καθώς επέλεξαν να πουν τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη. «Αυτό μπορεί να είναι καλό ή και κακό», είπε ο μέντοράς τους σε απάντηση στα σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους.

Προβληματισμένος ο γνωστός τραγουδιστής, δεν μπορούσε να αποφασίσει για το τι θα πρέπει να γίνει με το συγκεκριμένο συγκρότημα. Τελικά, επέλεξε να τους δώσει μία καρέκλα, αλλά στη συνέχεια τους σήκωσε.



Την θέση τους πήρε το συγκρότημα “8 Notes” που σύμφωνα με τους κριτές πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση μέχρι στιγμής στο show.



Οι "8 Notes" δεν έμελλε να περάσουν στα live, καθώς η δεύτερη ανατροπή ήρθε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό. Το συγκρότημα "Αυτή & Αυτοί" εμφανίστηκαν στη σκηνή και παρότι δεν τραγούδησαν πάρα πολύ καλά, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη βοήθεια του Γιώργου Λεβέντη, τους έδωσαν την τελευταία καρέκλα.



Πηγή: zappit.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες