Πριν από ένα μήνα η Δήμητρα Γαλάνη, με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Όλα Καλά», χαρακτήρισε τα μουσικά talent shows ως “αισχίστου είδους κρεοπωλεία”.

Με αφορμή την ερμηνεία της Τάνιας Μπρεάζου στο “Εγώ μιλάω για δύναμη”, ο Γιώργος Θεοφάνους βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στην Δήμητρα Γαλάνη.

«Τάνια, και η ερμηνεία σου και η κουβέντα που είπες είναι η πιο αγνή και ωραία απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στην ίδια τη Δήμητρα, η οποία, εγώ τη σέβομαι και την λατρεύω, αλλά σχολίασε για κάποια από τα μουσικά show με λίγο περίεργο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι αν σε ακούσει απόψε θα εκτιμήσει πάρα πολύ τον σεβασμό που είπε η Πέγκυ ότι είχες σε κάθε σου νότα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πηγή: zappit.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάποιος... δεν ήξερε ποια είναι και το μετάνιωσε σε 10 δευτερόλεπτα

Βάσω Λασκαράκη: Η απορία της όταν είδε αμάξι χωρίς οδηγό στο Miami άφησε τον Σουλτάτο παγωτό

Αλέξανδρος Παππάς: Ο πολίστας του Απόλλωνα Σμύρνης σε ρόλο-έκπληξη σε video clip

Φαίη Σκορδά: Όλοι μιλούν για την πρώτη -και γκράντε- επίσημη εμφάνιση με τον μέλλοντα σύζυγό της

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πέρασε από την Πρεσβευτική κατοικία και τσέκαρε πόσο μάχιμη είναι η Guilfoyle

Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το βίντεο για το «Αιγαίο» και κρύβει μια λεπτομέρεια από τον κόσμο του Harry Styles

Μάιος 2026: 4 ζώδια θα περάσουν κρίση στα αισθηματικά τους. Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Eurovision 2026: Ξανανεβαίνει στα προγνωστικά ο Akylas. Σε ποια θέση βρίσκεται τώρα πριν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Πετρούνιας-Μιλλούση: Weekend για δύο με άφθονη χαλάρωση και ναι, λίγη γυμναστική

Μαίρη Συνατσάκη: Ο λόγος που εκείνη και ο Ίαν Στρατής δεν θέλουν δεύτερο παιδί (κόντρα στα κοινωνικά «πρέπει»)