Περήφανος για την απόδοση της ομάδας του σε άμυνα κι επίθεση, αλλά και το χαρακτήρα που έβγαλε στο παρκέ, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας. Στον Ολυμπιακό αρέσει να πιέζει στην μπάλα κι αυτό προσπάθησε να κάνει σήμερα. Για μας, λοιπόν, ήταν αναγκαίο να έχουμε καλή κυκλοφορία και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κλέψει και να βγει στον αιφνιδιασμό. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Σε κρίσιμα σημεία οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε και η άμυνά μας λειτούργησε πολύ καλά, ενώ πήραμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Η νίκη μας είναι σημαντική, αλλά δεν κρίνει τίποτα, γιατί έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», τόνισε ο προπονητής της Φενέρ.

Ερωτηθείς αν το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του δεν… βολεύει από τη στιγμή που έχει μόνο μια ήττα εκτός, απάντησε «… στο γήπεδό μας δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο, είναι αλήθεια. Προσπαθώ να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Το σημαντικό είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ και εκεί δεν είναι εύκολο να νικήσεις έναν αντίπαλο τρεις φορές. Είναι σημαντικό για μας να νικάμε και στο γήπεδό μας. Έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τα πλέι οφ, είναι πολύ μακριά ακόμη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»