Μια ώρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό για την Α1 Γυναικών. Η σπουδαία αναμέτρηση, που πιθανώς να κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, θα αρχίσει το επόμενο Σάββατο στις 13:30 και θα μεταδοθεό από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα έχοντας κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στον Βύρωνα με 71-69.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΡΤ – 2 ΣΠΟΡ, ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – Αθηναϊκός ΑΣ, για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 03/01/2026 αντί ώρας 14:30, θα διεξαχθεί στις 13:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube