Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (23/02, 19:00) τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, και στόχος των γηπεδούχων όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι να φανούν ανταγωνιστικού στο παρκέ κόντρα στον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα της Α1 μπάσκετ.

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα που θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Για να το επιτύχουμε χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του ματς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζοντας με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού», ήταν το σχόλιο του κόουτς των «κυανέρυθρων».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών, Αλέξης Κυρίτσης, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα με όχι καλές εμφανίσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου μας, που έχει δείξει σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να μας δώσει ώθηση σε αθλητική ατμόσφαιρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του Πανιωνίου, ο Γάιος Σκορδίλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρόνος σέντερ είχε πάθει τράβηγμα στον τένοντα του γαστροκνημίου μυός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη και δεν αγωνίστηκε στο ματς της περασμένης Τετάρτης (19/2) κόντρα στην Μπιλμπάο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

Πετρίδης: «Εν αναμονή της οριστικής κατάληξης και των... ανακοινώσεων για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό»

Ζέρβας: «Δύσκολη, αλλά λογική η απόφαση για Φαλ - Τι ισχύει για την ενίσχυση στο ''4'' στον Ολυμπιακό»

Νέα «βόμβα» από Άρη: Κλείνει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας!

Στη Μύκονο Betsson ο Ελάιζα Τσάιλντς

«Σε εκείνον που μας πήγε πρώτη φορά γήπεδο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ημέρα του πατέρα