Κάνοντας ρεκόρ γύρου στην ιστορία της πίστας, ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position για το αμερικανικό Grand Prix. Ο Άγγλος πιλότος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε δεύτερο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Οι δύο Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ακολούθησαν, πιο πίσω ήταν οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν, έβδομος ήταν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India, στις θέσεις 7-8 ήταν οι Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα, ενώ ο Κάρλος Σάινθ με Toro Rosso συμπλήρωσε τη δεκάδα.

Από την Q2 δεν «επιβίωσαν» Πέρες (Force India), Αλόνσο (McLaren), Κβίατ (Toro Rosso), Γκουτιέρες (Haas), Πάλμερ (Renault) και Έρικσον (Sauber), ενώ στην Q1 είχαν… αποχαιρετήσει οι Γκροζάν (Haas), Μάγκνουσεν (Renault), Μπάτον (McLaren), Νασρ (Sauber), Βερλάιν και Οκόν (Manor).

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδος).

Η κατάταξη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!