Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να επιστρέψουν από σήμερα κιόλας στο δρόμο των επιτυχιών, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ θέλουν να εκμεταλλευτούν και τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Στην αποστολή της «Ένωσης» βρίσκονται και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αραούχο και ο Κονέ, όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν σήμερα κόντρα στους «βυσσινί».

Το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι: Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης και Λιβάγια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κονέ, Αραούχο και Βλαχοδήμοτρος.

Εκτός είναι οι Λαμπρόπουλος (δείχνει ότι σύντομα θα επιστρέψει), ο Γιακουμάκης, ο Μπάργκας (που έχουν ακόμα όσον αφορά την αποθεραπεία τους), ο Σιμόες (που χάνει και τον αγώνα με την Ριέκα), ο Τρίστανσον (δεν είναι βασική επιλογή) και ο Πατίτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Παναιτωλικός: Για ανάσα παραμονής οι μεν, για να μην μπλέξουν οι δε

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»

TAGS: A.E.K.