Οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων» θεωρούν εφικτή την πρόκριση της ομάδας στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και περιμένουν κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν αυτήν την κίνηση.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που μας στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτήν την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Σχετικά με την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήμασταν θύματα του κορωνοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ότι κι αν κάνεις, είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την Ευρωλίγκα πρόσθεσε πως: Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!