Περήφανος για τα κατορθώματα του αδερφού του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Νόβακ Πρίγιοβιτς. Ο αδερφός του Αλεξάνταρ, ανέφερε πως ο Σέρβος φορ αγαπά τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.

«Φαίνεται η δουλειά του, φαίνεται τι κάνει στον ΠΑΟΚ. Είναι μαχητής και μάχεται στο μάξιμουμ. Πιστεύω ότι θα βάλει περισσότερα γκολ από ότι έβαλε πέρσι. Ο Αλεξάνταρ αγαπάει τον ΠΑΟΚ, είναι οπαδός του και θέλει να μείνει. Του αρέσει και ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη. Μου στέλνει δώρα φανέλες του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπάει τον κόσμο, τον σέβεται και εκτιμά που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα και ο Αλεξάνταρ να βγει πρώτος σκόρερ», τόνισε στον Metropolis 95,5.

Όσο για το λόγο που δεν έχει καθιερωθεί στην εθνική Σερβίας; «Μία παίζει και μία δεν παίζει. Υπάρχουν παλιοί παίκτες στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.