Περήφανος για τα κατορθώματα του αδερφού του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Νόβακ Πρίγιοβιτς. Ο αδερφός του Αλεξάνταρ, ανέφερε πως ο Σέρβος φορ αγαπά τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.

«Φαίνεται η δουλειά του, φαίνεται τι κάνει στον ΠΑΟΚ. Είναι μαχητής και μάχεται στο μάξιμουμ. Πιστεύω ότι θα βάλει περισσότερα γκολ από ότι έβαλε πέρσι. Ο Αλεξάνταρ αγαπάει τον ΠΑΟΚ, είναι οπαδός του και θέλει να μείνει. Του αρέσει και ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη. Μου στέλνει δώρα φανέλες του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Αγαπάει τον κόσμο, τον σέβεται και εκτιμά που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα και ο Αλεξάνταρ να βγει πρώτος σκόρερ», τόνισε στον Metropolis 95,5.

Όσο για το λόγο που δεν έχει καθιερωθεί στην εθνική Σερβίας; «Μία παίζει και μία δεν παίζει. Υπάρχουν παλιοί παίκτες στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.