Χαμός στο Βέλγιο και στο «Lotto Park» λίγο μετά τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Άντερλεχτ και τη Φενέρμπαχτσε, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League.


Συγκεκριμένα, λίγο αφότου ο Εν Νεσίρι έγραψε το 0-1 στο 4ο λεπτό, κάνοντας το συνολικό σκορ 4-0 υπέρ των Τούρκων, τα... αίματα άναψαν στις εξέδρες, με μερικούς οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται σε μερίδα φίλων της Φενέρ, σε άγριες συμπλοκές με γροθιές και χτυπήματα.

Όπως ήταν λογικό, το ματς διεκόπη στο 8ο λεπτό, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, την ώρα όπου οι υπεύθυνοι του γηπέδου προσπαθούσαν να σταματήσουν τις συμπλοκές.

Μετά από κάτι περισσότερο από 20 λεπτά, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τη διαιτητική τριάδα να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να δίνει το σήμα να επανεκκινήσει το ματς.

Θυμίζουμε πως από το εν λόγω ζευγάρι μπορεί να προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του θεσμού.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»