Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ, ο οποίος αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στο NBA, διανύει εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος, όμως για την αναμέτρηση απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς παραμένει αμφίβολος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Μπακς τόσο ο δύο φορές MVP, όσο και ο Μπρουκ Λόπεζ που αντιμετωπίζει ίωση είναι αμφίβολοι για να αντιμετωπίσουν τους Λέικερς, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου ίσως ντεμπουτάρουν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Λος Άντζελες.

Τη φετινή σεζόν ο Αντετοκούνμπο μετράει 32.2 πόντους, 12.4 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 43 αγώνες, συνεχίζοντας να παίζει σταθερά σε MVP επίπεδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!