Ενθουσιασμένος για την επικείμενη συμμετοχή του στο προσεχές Eurobasket δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ψυχικά στους επίσημους αγώνες.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως η απουσία του είναι δύσκολη για όλη την ομάδα αλλά και στην πρώτη αντίπαλο της επίσημης αγαπημένης, Ισλανδία για την οποία σχολίασε πως έχει παίκτες με πολύ ψηλά κορμιά που παραπέμπουν σε καρτούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Σίγουρα είναι δύσκολο για όλους. Για εμένα ίσως λίγο περισσότερο επειδή είναι αδερφός μου. Όμως ό,τι έγινε, έγινε. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».

Για την προσωπική του κατάσταση:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Πλέον αρχίσαμε και βρισκόμαστε καλύτερα τώρα που είμαστε 12. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο Ευρωμπάσκετ».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Εθνική ομάδα:
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά ψυχικά και να κερδίσουμε. Δεν είμαι προπονητής για να ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την αυριανή αντίπαλο της Εθνικής, Ισλανδία:
«Υπάρχουν ομάδες που γίνονται καλύτερες στην πορεία του τουρνουά. Η Ισλανδία είναι μία δύσκολη ομάδα. Eίναι όλοι δύο μέτρα και τρέχουν σαν καρτούν. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!