Την πρόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι παρών με την Εθνική μας ομάδα στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Πάνου μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

«Ο στόχος είναι ο Γιάννης να είναι στο Τόκιο και όποτε μπορεί και είναι υγιής να είναι εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κρατική τηλεόραση...

Για την πορεία των Μπακς:

«Η εμπειρία είναι το νούμερο ένα συστατικό, όταν συνδυάζεται και με σκληρή δουλειά. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης αφήνει τη δουλειά του να μιλάει για εκείνον. Σημαντικό είναι και πως οι Μπακς έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια με μικρές, αλλά σημαντικές προσθήκες όπως του Χόλιντεϊ. Το πιο σημαντικό όμως είναι το περιβάλλον. Μίλησαν όλοι για τους τραυματίες των Νετς, για τύχη… Το θέμα είναι να έχεις δουλέψει αρκετά για να αρπάξεις την ευκαιρία. Οι Μπακς ήταν έτοιμοι να αρπάξουν λοιπόν αυτή την ευκαιρία».

Για τις πορείες των προηγούμενων ετών:

«Δεν αυξήθηκαν μόνο οι παίκτες, αλλά όλο το σταφ, που έχει γίνει μια σημαντική επένδυση με γυμναστές, προπονητές και αρκετούς ακόμα. Υπάρχει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Σίγουρα η αποτυχία τους έχει πεισμώσει και έχουν αποβάλει το στρες. Μετά τη σειρά με το Μαϊάμι έχουν λυθεί».

Για το αν θα βρεθεί ο Γιάννης στους Ολυμπιακούς, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής:

«Ο στόχος είναι ο Γιάννης να είναι στο Τόκιο και όποτε μπορεί και είναι υγιής να είναι εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο:

«Ο στόχος του είναι να βρει χώρο και χρόνο σε ένα περιβάλλον που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει γιατί θέλει να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ερτέλ-Φουρνιέ το… γαλλικό τετ-α-τετ και τα αυτόγραφα του Μπαρτζώκα μετά τον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν είχαν σοβαρότητα κάποιοι παίκτες»

Tα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Stoiximan Super Cup

Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα για τον τελικό» - Τι είπε για τον Σούλη Μαρκόπουλο

Σάκοτα: «Είμαστε πίσω σε ρυθμό - Δεν βγάζουμε συμπεράσματα, αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Με Τηγάνη, Τσιμπούρη και Πιτσίλκα ο δεύτερος ημιτελικός

Τσαλμπούρης: «Παρά την ήττα μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα - Στην ΑΕΚ νιώθω ότι είμαι κάπου που ανήκω»

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Εκτός και από τον τελικό του Stoiximan Super Cup ο Μιλουτίνοφ

Τα πεπραγμένα των νέων παικτών της ΑΕΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν