Η νύχτα… μέρα έγινε στο Μπουένος Άιρες μετά την επική πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπειτα από την αδιανόητη ανατροπή επί της Αγγλίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινοί βγήκαν στους δρόμους, πηγαίνοντας να πανηγυρίσουν στο χαρακτηριστικότερο σημείο της χώρας, στον Οβελίσκο.

Συνθήματα, πυροτεχνήματα, καπνογόνα και λατρεία για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους κατοίκους της χώρας του τάνγκο να ονειρεύονται το δεύτερο σερί Μουντιάλ και τέταρτο στην ιστορία τους.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»