Αν και δεν έχει κλείσει καν τα 30 του χρόνια, ο Περ Μερτεζάκερ αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Suddeutsche» ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ τόνισε πως χρειάζεται να αφοσιωθεί πλήρως στο σύλλογό του και η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τα «πάντσερ» αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να πει «αντίο».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μερτεζάκερ έγινε 104 φορές διεθνής και ήταν μέλος των ομάδων που πήραν την 3η θέση στα Μουντιάλ του 2006 και του 2010, ενώ με τη «νασιοναλμανσάφτ» πήρε τη 2η θέση στο Euro του 2008.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»