Σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά είπαν «αντίο» όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Το κλίμα ήταν και πάλι εξαιρετικό ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, τα οποία πάλεψαν την εφετινή σεζόν με τους πάντες να ανταλλάσουν πειράγματα.

Στο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, έδωσαν το «παρών» όλα τα στελέχη της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος με την σύζυγό του, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου και ο ειδικός συντονιστής του τμήματος Δημήτρης Σαραβάκος, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές εκτός των δύο Κροατών, Σίλντενφελντ και Πράνιτς οι οποίοι έχουν φύγει για την χώρα τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας