Σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά είπαν «αντίο» όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Το κλίμα ήταν και πάλι εξαιρετικό ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, τα οποία πάλεψαν την εφετινή σεζόν με τους πάντες να ανταλλάσουν πειράγματα.

Στο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, έδωσαν το «παρών» όλα τα στελέχη της ομάδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος με την σύζυγό του, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου και ο ειδικός συντονιστής του τμήματος Δημήτρης Σαραβάκος, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές εκτός των δύο Κροατών, Σίλντενφελντ και Πράνιτς οι οποίοι έχουν φύγει για την χώρα τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

Υπογράφει ο Κοντούρης και παίρνουν σειρά οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό