Η Μπιλμπάο εγκαταλείπει την ιστορική της έδρα. Το χθεσινό ματς με τη Λεβάντε ήταν για την Μπιλμπάο το τελευταίο στο «Σαν Μαμές», που τη φιλοξένησε για περισσότερο από 80 χρόνια. Από την επόμενη σεζόν οι Βάσκοι θα μετακομίσουν στο νέο τους «σπίτι», το «Σαν Μαμές Μπαρία», χωρητικότητας 55.000 θεατών, που άρχισε να κατασκευάζεται το 2010.

Η Αθλέτικ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο «Σαν Μαμές» στις 21 Αυγούστου του 1931, ενώ συμπεριλαμβανομένου και του χθεσινού έπαιξε εκεί συνολικά 1.729 επίσημα παιχνίδια (1.304 για το πρωτάθλημα).

Οι Βάσκοι αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε το γήπεδό τους, σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα στον αγωνιστικό χώρο και χειροκροτώντας παρατεταμένα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι ματς, τι φινάλε: Η Σοσιεδάδ νίκησε τη Χετάφε στο 96’, έχοντας δεχθεί γκολ στο 90’!

Ρεάλ: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό με Μπαρτσελόνα ο Ρίντιγκερ

Μπαρτσελόνα: Μέχρι αύριο τα ιατρικά του Κανσέλο

Στηρίζει Αλμέιδα ο Σάντσες: «Αποδέχτηκε την πρόκληση και αυτό τον τιμά - Τα πάει πολύ καλά, έχει πάθος και διάθεση»

Βινίσιους κατά Σιμεόνε: «Πάλι έχασες σε νοκ άουτ παιχνίδι!»

Τσάμπι Αλόνσο για Εμπαπέ: «Αισθάνεται πολύ καλύτερα και έχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό»

Αλόνσο κατά Σιμεόνε: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του στον Βινίσιους-Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο»

«Βασίλισσα» και στο Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ καθάρισε την Ατλέτικο και πάει για τελικό… Clasico!

«Ο Φλορεντίνο θα σε διώξει»: Άγρια κόντρα μεταξύ Σιμεόνε-Βινίσιους, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Ξετίναξε τα δίχτυα του Όμπλακ ο Βαλβέρδε με μυθικό φάουλ για το προβάδισμα της Ρεάλ Μαδρίτης!