Μια ακόμα αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε ανακοίνωσε κι επίσημα σήμερα (24/05) η Ξάνθη, με τον Αλφρέδο Μεχία να είναι αυτός που αποτελεί παρελθόν από τους Θρακιώτες.

Ο 28χρονος μέσος, που μετακόμισε στην Ξάνθη τον Ιανουάριο του 2017, είχε 25 εμφανίσεις στην Superleague αλλά η διοίκηση της ακριτικής ομάδας αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο.

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλφρέδο Μεχία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία», ανέφερε η ανακοίνωση του… αποχαιρετισμού του Μεχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!