Σε ανοδική τροχιά συνεχίζει η Γαλατάσαραϊ στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 3-2 της Γκοζτέπε στο Rams Park και πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι η «τσιμ μπομ» είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στη League Phase του Champions League και θα αντιμετωπίσει την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια (08/12, 22:00).
Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όταν ο Μιρόσι άνοιξε το σκορ στο 16', όμως αντέδρασε πριν από την ανάπαυλα, με τον Ντάβινσον Σάντσες να ισοφαρίζει στο 33'.
Στο δεύτερο μέρος η Γαλατάσαραϊ ανέβασε την απόδοσή της και μέσα σε λίγα λεπτά έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο Γκάμπριελ Σάρα έκανε το 2-1 στο 55', ενώ ο Βίκτορ Όσιμεν μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 63', για το 3-1.
Η Γκοζτέπε μείωσε άμεσα με τον Χουάν στο 65' και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο φινάλε, όμως η Γαλατάσαραϊ άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μάλιστα, ο Όσιμεν βρήκε ξανά δίχτυα στο 68', αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Με τη νίκη αυτή, η Γαλατάσαραϊ έφτασε τους 7 βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα, επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας πλέον δύο συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα.