Επιστροφή στις νίκες για την Τβέντε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League επικράτησε 2-0 της Χέρενφεϊν και πήρε το δεύτερο τρίποντό της στο πρωτάθλημα και πρώτο μετά την πρεμιέρα.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Γιόσεφ Ούστινγκ έφτασε τους οκτώ βαθμούς και έπιασε τη Βίλεμ στην 5η θέση, ενώ συνολικά έχει ρεκόρ 2-2-1 με τέρματα 7-5 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Στάιν, ο οποίος καθάρισε το τρίποντο από ημίχρονο. Άνοιξε το σκορ στο 22’ και έγραψε το 2-0 στο 39ο λεπτό. Ο Φαν Μπέρχεν στο 59’ βρήκε και αυτός δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι, κάνοντας διαχείριση του σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και περιμένει η Τβέντε

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ