Ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν το επόμενο παιχνίδι τους στη League Phase του Champions League έχουν οι παίκτες της Καϊράτ (αντίπαλος Ολυμπιακού). Η ομάδα του Καζακστάν είχε δύσκολη πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε με 4-1 από τη Σπόρτινγκ (με τον Ιωαννίδη να παίζει ως αλλαγή) στη Λισαβόνα.

Το επόμενο εμπόδιο είναι ακόμα πιο υψηλό, καθώς έχει ιστορικό ραντεβού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας. Ο γνωστός επιχειρηματίας, Τουρσενγκάλι Αλαγκούζοφ, έταξε από ένα αυτοκίνητο στους παίκτες της ομάδας του Ράφαελ Ουραζμπάχτιν.

«Ως πατριώτης της δημοκρατίας, παραμονές των γενεθλίων μου, αν η ομάδα νικήσει τη Ρεάλ, όσοι αγωνιστούν θα πάρουν δώρο ένα αυτοκίνητο. Το Αλμάτι είναι η πρωτεύουσα του κόσμου και η Καϊράτ η πρωταθλήτρια», τόνισε o ιδιοκτήτης της GALANZ Bottlers JSC (εταιρεία που φτιάχνει τσάι και διάφορα ποτά), ο οποίος πρόσφατα ο δώρισε διαμερίσματα σε 100 υπαλλήλους του.

Υπενθυμίζεται ότι η Καϊράτ θα υποδεχθεί στις 9/12 τον Ολυμπιακό για τη League Phase του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»