Πήρε την απίθανη ματσάρα η Αϊντχόφεν! Η PSV νίκησε 5-3 στην έδρα της Ναϊμέγκεν, με την οποία ισοβαθμούσε, και έμεινε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα Ολλανδίας με 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι, καθώς πήραν προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Ρικάρντο Πέπι, ενώ στο 30' ο Ρούμπεν Φαν Μπόμελ έγραψε το 0-2 και φάνηκε να «καθαρίζει» από νωρίς το ματς.
Η Ναϊμέγκεν μείωσε προσωρινά στο 32' με τον Βίρτζιλ Μισιντιάν σε 1-2, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα για την Αϊντχόφεν, που πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων (1-3) με τον Τζόι Φέερμαν στο 33ο λεπτό.
Όταν, πια, η PSV προηγήθηκε 1-4 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πέπι στο 49', έμοιαζε όλα να έχουν τελειώσει. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τον Γιουσέφ Ελ Καχατί, που μείωσε σε 2-4 στο 53', ενώ πλησίασαν κι άλλο με τον Τιαρόν Σερί να γράφει το 3-4 στο 69ο λεπτό.
Τελικά, ο Μίρον Μποαντού διαμόρφωσε το τελικό 3-5 για την Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι... ροντέο. Υπενθυμίζουμε ότι η PSV θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στη League Phase του Champions League (04/11, 22:00)