Κακή βραδιά (06/10) για την Ελσίνκι, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference League, καθώς απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμη Χάκα όχι απλώς δεν κατάφερε να νικήσει, αλλά ηττήθηκε με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας για την 26η αγωνιστική του Φιλανδικού πρωταθλήματος.

Ο χρυσός σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Ελληνοβέλγος Βαγγέλης Πατουλίδης, ο οποίος στο 36ο λεπτό πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με την Χάκα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό.

Νωρίτερα η Τζουργκάρντεν αντιμετώπισε την Κάλμαρ επίσης για την 26η αγωνιστική του Σουηδικού όμως πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενη κατάφεραν να πάρουν έναν σπουδαίο βαθμό από το… σπίτι της προσεχώς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Ισλάμοβιτς.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κοσούγκι να πετυχαίνει το 1-1. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης η Τζουργκάρντεν δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη, επομένως συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σήμερα αγωνιζόταν και η Νιού Σέιντς για το πρωτάθλημα Ουαλίας απέναντι στην Μπράιτον Φέρι, η αναμέτρηση όμως αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

Μοιραίος Πένραϊς στον αποκλεισμό της Ρέιντζερς: Έχασε το τελευταίο πέναλτι