Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο φετινό Coference League, Τζουργκάρντεν, δεν θα προλάβαινε ν' αλλάξει πολλά στη μεγάλη αναμέτρηση με τη Χάμαρμπι, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το ντέρμπι της Στοκχόλμης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την Κυριακή, όπως θα έπρεπε. Κι αυτό διότι οι οπαδοί της ομάδας που θα συναντήσει το «τριφύλλι» του Ντιέγκο Αλόνσο αργότερα μέσα στη σεζόν, αποφάσισαν να κάνουν τα δικά τους.

Στο 76ο λεπτό και με τα δυο φοβερά γκολ του Μπεσάρα να έχουν διαμορφώσει το σκορ στο 2-0 για τη Χάμαρμπι από το πρώτο μέρος, οι ανεγκέφαλοι από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων αρχίζουν και πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς σταματά άμεσα, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στ' αποδυτήρια, η Αστυνομία - αν και αρχικά ήθελε την οριστική διακοπή - αποφασίζει εκκένωση κερκίδων.

Ο κόσμος δεν υπάκουσε κι αποφασίστηκε η αναβολή μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ώστε για κάτι περισσότερο από 13 λεπτά να βρεθούν ξανά στον αγωνιστικό χώροι οι παίκτες και να τελειώσει το παιχνίδι. Η Χάμαρμπι πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη του ντέρμπι και το γιόρτασε με μερίδα οπαδών που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, περιμένοντας για ν' αποθεώσει τους πρωταγωνιστές.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»