Το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν είναι «φρέσκο», αλλά φαίνεται πως αναθερμαίνεται, αν τουλάχιστον πιστέψουμε τις αναφορές στον ιταλικό Τύπο. Η ομάδα της Ρώμης εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί ξανά για τον Ισλανδό φορ, ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως είναι δύσκολο αυτός να μετακομίσει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

«Θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία, έχω περάσει από τη χώρα για αρκετό καιρό και μιλάω τη γλώσσα. Υπήρξε και πέρσι ενδιαφέρον, αλλά ήθελα να μείνω στην Ολλανδία γιατί είχα ακόμη πράγματα να μάθω. Τώρα όμως αισθάνομαι έτοιμος να κάνω το άλμα. Δεν νομίζω να μείνω στην Ολλανδία. Θα ήθελα να παίξω σε ένα νέο πρωτάθλημα και να μετρήσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους κορυφαίους», δήλωσε ο Φινμπόγκασον.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη και δεν προτίθεται να φτάσει στα ύψη που αξιώνει η Χέρενφεϊν (8-9 εκατ. ευρώ). Η επιθυμία του παίκτη να παίξει στο Champions League και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο είναι τα ατού των «ερυθρόλευκων» στην προσπάθεια να αποκτήσουν τον παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φτάσαμε στον Βορρά»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές σε ρόλο… Βίκινγκ

Τσακίρης: «Προβάδισμα το σχήμα με δύο φορ - Το δίλημμα του Νίκολιτς για ΠΑΟΚ»

Το «πικάντικο» σχόλιο του Λεβαδειακού για την αποβολή του Όζμπολτ: «Ρίξαμε και τις... ζεϊμπεκιές μας χθες»

Η φάση του Λαφόν (με ξεκάθαρη παράβαση) αλά… Τζολάκη-Όζμπολτ που ο Φωτιάς δεν έδωσε καν φάουλ!

Νικολακόπουλος: «Στον Ολυμπιακό το πρόβλημα είχε φανεί από την ανακοίνωση της αποστολής»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ

Αθανασίου: «Νίκη και με καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ Novibet-Εφιαλτικό το σενάριο για Έλληνες διαιτητές σε όλα τα ματς»

Μπενίτεθ: «Πάντα νιώθεις απογοητευμένος μετά από έναν αποκλεισμό - Να αντιδράσουμε στο ματς με την ΑΕΛ Novibet»

«Πάσα, πάσα, σέντρα και δεν ντριπλάρει κανείς»: Το σχόλιο του Καστίγιο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά

Παγκάκης: «Θα τα δώσει όλα ως το τέλος ο Παναθηναϊκός - Το δίλημμα Μπενίτεθ για την 11αδα»