Με μία άκρως πειστική εμφάνιση συνέχισε την καλοκαιρινή της προετοιμασία η Πάκσι, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Όσιγιεκ σε φιλική αναμέτρηση, λίγες ημέρες πριν από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Conference League.

Η ουγγρική ομάδα άντεξε στην πίεση των Κροατών στο πρώτο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακά της να πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν από την ανάπαυλα. Στο 44ο λεπτό ο Άντορ Λάπου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Πάκσι ανέβασε την απόδοσή της και κυριάρχησε, «κλειδώνοντας» τη νίκη με τρία ακόμη τέρματα. Ο Μπάρνα Τοτ έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 78', ο Άκος Ντεμπρετσένι πέτυχε το τρίτο γκολ στο 86', επίσης μετά από στατική φάση, ενώ ο Τοτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 88', σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Πάκσι έδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησε, εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, συνεχίζοντας την προετοιμασία της ενόψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στις 23 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Γι' αυτό δεν έκανα αλλαγή στα χαφ - Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν ακυρώθηκε το 2ο γκολ της Χράντετς»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει τελειώσει ο ΠΑΟΚ που γνωρίζαμε, πάει για κάτι καινούργιο - Τουλάχιστον να έχει Ευρώπη...»

Αναμονή στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Τσάπρα

Κάτρης: «Ρίξαμε τον ρυθμό μας χωρίς λόγο, θα δώσουμε την ψυχή μας για την πρόκριση»

«Το μπλακ-άουτ του Παναθηναϊκού και το αναγκαίο 3x3 εκτός έδρας»: Το σχόλιο του Σιαμπλή από το ΟΑΚΑ

Χόρνελαντ: «Υπήρχε η αίσθηση πως θα ισοφαριστούμε στο τέλος»

Χορέις στον ΣΚΑΪ: «Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, βγάλαμε αντίδραση στο τέλος»

Έσωσε την παρτίδα στα Τίρανα η Πάφος, κόλλησε στο μηδέν η Αταλάντα

Νίστρουπ στον ΣΚΑΪ: «Το φταίξιμο είναι όλο δικό μας-Να δείξουμε στην Τσεχία ότι είμαστε καλύτεροι»

Λίσι: «Χάσαμε πάλι πολλές ευκαιρίες, δεν είναι θέμα απουσίας ηγετών»