Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τη νέα σεζόν, βάζοντας στο κάδρο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο άλλοτε άσος του «ερυθρόλευκων» και της ΑΕΚ, ο οποίος έχει πανηγυρίσει τρεις φορές την κατάκτηση της EuroLeague, δύο με τους Πειραιώτες και μία με τη Φενέρ, αναφέρθηκε και στη μεγάλη αντιπαλότητα των «αιωνίων» της Ελλάδας που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Ξέρω ότι ο Ζέλικο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, οπότε το ντέρμπι εκεί θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Μακάρι να κερδίσει το τρόπαιο ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά αν δεν είναι αυτοί, τότε ας είναι η Φενέρ. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες ανάμεσα στις οποίες δεν μπορώ να αποφασίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»

Κάλινιτς για την απόσυρσή του: «Σταμάτησα να έχω το ίδιο πάθος - Θα ήθελα να γίνω προπονητής»