Την αντίθεσή του με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του «France Football» σχετικά με την καλύτερη ομάδα της χρονιάς, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Η «βασίλισσα», η οποία πέρσι έκανε το νταμπλ με πρωτάθλημα Ισπανίας και Champions League, έμεινε στην τρίτη θέση της ψηφοφορίας, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να αναδεικνύεται ως η κορυφαία ομάδα για το 2022.

«Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, προσθέτοντας:

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ, η οποία κατέκτησε το Champions League. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες. Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».



Στη συνέχεια, ο 63χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στον επιθετικό των «μερένχες», Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αποχώρησε από την εντυπωσιακή τελετή έχοντας πάρει την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, λέγοντας: «Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες, που αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια. Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι, επειδή η ποιότητά του έχει παραμείνει ίδια. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης. Είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!