Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση του τραυματία Νταβίντ Αλάμπα καθώς και για τις φήμες σχετικά με τον Μπόατενγκ.

«Ο τραυματισμός του Νταβίντ Αλάμπα δεν είναι πολύ σοβαρός, λογικά θα είναι έτοιμος απέναντι στην Νάπολι την Τρίτη. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν έχουν χρόνο να αναρρώσουν», επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Αυστριακός αμυντικός με πολυετή θητεία στη Μπάγερν Μονάχου, τραυματίστηκε στο ματς της Τετάρτης απέναντι στη Λας Πάλμας για την έβδομη αγωνιστική της La Liga. Όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Τζιρόνα και θα επανέλθει την Τρίτη.

Επίσης, ο Αντσελότι αναφέρθηκε στις φήμες περί ένταξης του Ζερόμ Μπόατενγκ στην ομάδα λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτές.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Κουτρολός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι ματς, τι φινάλε: Η Σοσιεδάδ νίκησε τη Χετάφε στο 96’, έχοντας δεχθεί γκολ στο 90’!

Ρεάλ: Εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό με Μπαρτσελόνα ο Ρίντιγκερ

Μπαρτσελόνα: Μέχρι αύριο τα ιατρικά του Κανσέλο

Στηρίζει Αλμέιδα ο Σάντσες: «Αποδέχτηκε την πρόκληση και αυτό τον τιμά - Τα πάει πολύ καλά, έχει πάθος και διάθεση»

Βινίσιους κατά Σιμεόνε: «Πάλι έχασες σε νοκ άουτ παιχνίδι!»

Τσάμπι Αλόνσο για Εμπαπέ: «Αισθάνεται πολύ καλύτερα και έχει πιθανότητες να παίξει στον τελικό»

Αλόνσο κατά Σιμεόνε: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του στον Βινίσιους-Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο»

«Βασίλισσα» και στο Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ καθάρισε την Ατλέτικο και πάει για τελικό… Clasico!

«Ο Φλορεντίνο θα σε διώξει»: Άγρια κόντρα μεταξύ Σιμεόνε-Βινίσιους, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Ξετίναξε τα δίχτυα του Όμπλακ ο Βαλβέρδε με μυθικό φάουλ για το προβάδισμα της Ρεάλ Μαδρίτης!