Επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου, που υποδέχεται σε εορταστική ατμόσφαιρα, ελέω του «Oktoberfest» την Μάιντς (16/9 16:30) στην «Allianz Arena», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του γερμανικού πρωτάθληματος,.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ζερόμ Μπόατενγκ, στο περιστατικό με τον Ριμπερί στον αγώνα με την Άντερλεχτ, αλλά και στους επικριτές του.

Αναφορικά με τον Γερμανό στόπερ, που στον αγώνα με τους Βέλγους, επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τέσσερις μήνες απουσίας, ελέω τραυματισμού, ο κόουτς των πρωταθλητών Γερμανίας δήλωσε:

«Είναι σε φόρμα ο Μπόατενγκ και θα μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά θα αποφασίσω αύριο. Είναι ένας φανταστικός αμυντικός με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Εύχομαι να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια».


Σχετικά με το περιστατικό με τον Φράνκ Ριμπερί, που πέταξε την φανέλα του, όταν αντικαταστήθηκε στο 78ο λεπτό, ο Αντσελότι ανέφερε:

«Μίλησα μαζί του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε κανόνες εδώ πέρα και παίκτες οφείλουν να τους σέβονται. Για τα πρόστιμα υπάρχει αρμόδιος τεχνικός διευθυντής».

Ενώ τέλος στράφηκε κατά των επικριτών του, τους οποίους με αρκετή δόση χιούμορ, κάλεσε σε πάρτι, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν:

«Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι το 2019. Στο τέλος της σεζόν θα κάνω ένα πάρτι στον κήπο του σπιτιού μου με κρασί και φαγητό, όπου θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και τακτική».


Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube