Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία μέχρι τώρα, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Ηρακλής Αντύπας.

«Βλέπουμε έναν Ελ Αραμπί από τα παλιά. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και σκοράρει στα φιλικά», ανέφερε τονίζοντας όμως πως η φόρμα του Μαροκινού δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνουν και δύο προσθήκες στην επίθεση της ομάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αναζήτηση στόπερ με τον Ολυμπιακό να περιμένει τις απαντήσεις των Παλομίνο και Μπάρτρα, αλλά και το ενδιαφέρον για τον Μπάμπιτς της Αλμερία. Όπως είπε, ο Κορδόν έχει βάλει ψηλά τον πήχη για στόπερ που ψάχνει και δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για να βρει τους κατάλληλους δύο για το κέντρο άμυνας.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»