Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον προσεχή αγώνα με την Αλ-Τααβόν και για την επόμενη αναμέτρηση στη Γερμανία, με την Ουνιόν Βερολίνου.

«Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Βέλντε για το Πόρτλαντ, ώστε να πάει στην Αμερική, για να υπογράψει και να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπετανκόρ, ο οποίος συνεχίζει στην Αλμπαθέτε, με τους δύο παίκτες να είναι οι πρώτοι που αποχωρούν από την ομάδα. Θα υπάρξουν, βέβαια, κι άλλες, με την περίπτωση του Μασούρα να είναι ιδιαίτερη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το ενδιαφέρον της Αλ Καλίτζ, ενώ έχει ακουστεί και η Σαμσουνπόρ. Επόμενος που είναι στην έξοδο είναι ο Βέζο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Μεντιλίμπαρ δεν αλλάζει φιλοσοφία. Θέλει ένα ρόστερ 25-26 παικτών, δεν θέλει περισσότερους. Ίσως επειδή είναι στο Champions League, με περισσότερο απαιτητικά ματς, θέλει πιο πολλούς ετοιμοπόλεμους παίκτες. Εκείνο που δοκιμάζει ο Μεντιλίμπαρ είναι δύο ενδεκάδες. Δύο παίκτες σε κάθε θέση, 22 δηλαδή, και ένας τρίτος τερματοφύλακας 23 και ένας-δύο ως έξτρα λύσεις στο πλαίσιο του ροτέισον. Αυτό είναι πάντα το πλάνο στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ιταλία και την αποστολή που θα βρεθεί για τα φιλικά με Νάπολι και Ίντερ, που αποτελούν τα τελευταία ματς πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ- Ανεβαίνει αγωνιστικά στα τελευταία λεπτά η ομάδα»

Τσανάκας: «Πάει μόνο για νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός-Προβάδισμα ο Ταρέμι για 11άδα»

Δεσύλλας: «Να κλείσει τη σεζόν με νίκη και να προχωρήσει στην... επόμενη ημέρα του ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει… 1.500 λόγους να νικήσει τον Ολυμπιακό-Θα μας μείνει αξέχαστη η φιέστα της Κυριακής»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι Κένι και Μεϊτέ με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ανοιχτή η παραμονή του Περέιρα

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!