Να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την εικόνα του και ταυτόχρονα να «τρέξει» τα ζητήματα για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του καλείται ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας στον απόηχο του 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Όπως πήγε το ματς, είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Όχι ότι είναι καλό αποτέλεσμα, φυσικά. Μεγάλες διαφορές δεν είδαμε, είναι η αλήθεια, αλλά δεν είχε πολύ χρόνο να περάσει πράγματα ο Κορμπεράν. Στα πρώτα λεπτά έβγαλε διάθεση η ομάδα και είχε κάποιες καλές στιγμές. Με την είσοδο του Ραντζέλοβιτς ανέβηκε η απόδοση, αλλά το γκολ από το λάθος του Παπασταθόπουλου ήρθε κόντρα στη ροή του ματς. Το πάλεψε ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, βοήθησε και η αλλαγή του Ροντρίγκες και τουλάχιστον ισοφάρισε. Δεν γίνεται όμως να βγάζουν συνέχεια τα κάστανα από τη φωτιά ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάει να κερδίσει, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα του. Έχει μια βδομάδα προετοιμασίας ο Κορμπεράν για να περάσει κάποια στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι. Πέρα από αυτό πρέπει η ομάδα να πατήσει γκάζι στις μεταγραφές και τις εκκαθαρίσεις. Είναι αναγκαία η πρόκριση, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις ως οργανισμός για να διαχειριστεί δύο ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς μέσα σε λίγες μέρες. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα χθες, αλλά περιμένει και αποτελέσματα», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube