Ο Γιώργος Αντωνόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Asteras AKTOR στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας ωστόσο πως η χαλάρωση στα τελευταία λεπτά αλλοίωσε τη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε την ανάγκη για απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, τονίζοντας πως σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, ενώ στάθηκε και στη σημασία της πίστης και της ψυχικής δύναμης για τη συνέχεια.

«Είμαι ικανοποιημένος. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γκολ. Ήμασταν πιεστικοί. Δεν δώσαμε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο στο πρώτο μέρος. Δίκαια πήραμε τη νίκη. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως χάλασε η εικόνα μας στα τελευταία λεπτά. Δεν υπάρχει χρόνος χαλάρωσης ούτε για ένα λεπτό στο διάστημα αυτό.

Το ένστικτο της επιβεβαίωσης υπάρχει και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ, αφού όλα τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να μην χαλαρώνουμε ποτέ».


Για τον Αλμύρα, ανέφερε: «Είχα πει τότε πως το δικό του κλάμα και κάποιων άλλων παιδιών θα μας δώσει δύναμη, κουράγιο και πίστη για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Είμαστε μαζί με τον Χρήστο από την ομάδα Β’. Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε ο σύλλογος κι εγώ. Εκείνος αποδεικνύει μέσα στις τέσσερις γραμμές πως το δικαιούται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα