Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε πως η ομάδα του πάλεψε για το καλύτερο κόντρα στην «Ένωση» που έψαχνε αντίδραση μετά τη «βαριά» ήττα στο «Καραϊσκάκης». Θεωρεί πως το ματς κρίθηκε από τα δύο γρήγορα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων και πως είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν ως το τέλος, παρά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό, και να προσπαθούν για το καλύτερο ως επαγγελματίες, όπως κάνουν και στις προπονήσεις.

Αναλυτικά: «Ήταν μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από τη δική μας πλευρά. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με εμάς, έχει εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους και ποιότητα. Γνωρίζαμε ότι προέρχεται από κακό αποτέλεσμα και θα έψαχνε μια αντίδραση σήμερα, αλλά το ίδιο θέλαμε κι εμείς.

Νομίζω ότι τα καταφέραμε, όπως είπε και ο προπονητής στα αποδυτήρια, ήταν μια εμφάνιση άκρως ανταγωνιστική. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, ίσως να είχαμε πάρει και αποτέλεσμα.

Το ματς κρίθηκε στα γκολ που δεχτήκαμε στο ξεκίνημα των ημιχρόνων, είναι κάτι σαν κατάρα για εμάς αυτό. Δυστυχώς, έγινε και σήμερα... Η συνέχεια είναι δύσκολη, κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι, παρά το γεγονός πως γνωρίζουμε ότι οι ελπίδες παραμονής είναι λίγες, θέλουμε να το παλέψουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς ως το τέλος. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας.

Ήταν μια εμφάνιση που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά με τους εαυτούς μας. Δεν τα παρατάμε, διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες μας. Εμφανίσεις σαν τη σημερινή είναι κάτι σαν επιβράβευση για εμάς και μας δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube