Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ευχαριστούν τους 26.280 οπαδούς που πήραν την κάρτα τους και τη φετινή σεζόν.

Κάπως έτσι, στην OPAP Arena θα είναι… μόνιμα γεμάτα πάνω από τα 2/3 του γηπέδου και τα εισιτήρια που θα βγαίνουν στη διάθεση τού κόσμου θα είναι, όπως αναμενόταν, λιγοστά!

Με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα, μετά και την περασμένη επιτυχημένη σεζόν όπου η Ένωση έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ στην επιστροφή στο... σπίτι της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όταν σκοράρει ο Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός σχεδόν πάντα κερδίζει

Ο Μπαρτόλο έφτασε τα 20 γκολ με τον Αστέρα

ΠΑΟΚ: Η επίθεση που έγινε… συνήθεια τα τελευταία χρόνια

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

TAGS: A.E.K.