ΑΕΚ και Athens Kallithea δίνουν τη δική τους «μάχη» στη νέα Φιλαδέλφεια για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με το σκορ να είναι ήδη στο 1-0 από την κεφαλιά του Γεράσιμου Μήτογλου στο 18ο λεπτό, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τη θέση του αριστερού μπακ όπου και ξεκίνησε στην αναμέτρηση πήγε να βάλει το κορυφαίο γκολ της σεζόν!

Η μπάλα προσγειωνόταν από ψηλά προς τη θέση που βρισκόταν ο Σέρβος και αυτός χωρίς να το σκεφτεί δευτερόλεπτο επιχείρησε το απευθείας βολ πλανέ. Αυτή, όμως, δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει, καθώς αντί να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα, τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαραγκάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!

Kifisia Tutu Deals-Παναιτωλικός: Με φόρα από το Περιστέρι οι γηπεδούχοι, για την επιστροφή στις νίκες οι Αγρινιώτες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη!

Μέρος της προπόνησης ο Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή - Αυτοί έχουν το προβάδισμα ενόψει Καλαμάτας»

Μια τριάδα απουσίες στον Παναιτωλικό για Λεωφόρο

Ντε Φράι: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το σπουδαίο ξεκίνημα - Σίγουρα θα υπάρχει πολύ πάθος στο ντέρμπι»