Με πολυφωνία στην επίθεση και εξαιρετική άμυνα, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με σκορ 84-65 τη θλιβερή ΑΕΚ Betsson και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση έκανε μία κάκιστη εμφάνιση, μάλλον τη χειρότερή της τη φετινή σεζόν, όντας πρωτοφανώς άστοχη, όχι μόνο στα σουτ εντός πεδιάς, αλλά και από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας, η οποία μόνο τέτοια δεν ήταν για τους «κιτρινόμαυρους» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson εκτέλεσαν συνολικά 42 βολές και έβαλαν μόλις τις 20, κάτι που υπήρξε καθοριστικό στην ήττα τους. Από ένα σημείο και μετά, οι αθλητές του «δικεφάλου του βορρά» έστελναν σε κάθε ευκαιρία αυτούς της Ένωσης στη γραμμή, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσαν με τίποτα να ευστοχήσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Σάκοτα που αγωνίστηκαν εκτέλεσαν βολές εκτός από τον Δημήτρη Φλιώνη, όμως μόνο ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν αστόχησε σε καμία προσπάθειά του από τη γραμμά (2/2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»

Νέο βίντεο του Ολυμπιακού για τη φάση Ναν - Φουρνιέ: «Συνεχίζει να μη χρειάζεται σχόλια…»

Παρθενόπουλος: «Φτάνει πια τα μάτια μας δεν αντέχουν άλλο»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολιάζει το Game 1 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Αυτό που δεν μου αρέσει...»

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν