Την επιστροφή του Στέφανου Δέδα στον πάγκο επιδιώκει η ΑΕΚ Betsson.

Μετά την απόφαση για «διαζύγιο» με τον Ζοάν Πλάθα (που αναμένεται να επισημοποιηθεί προσεχώς) η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έβαλε στην τελική ευθεία τις επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Επικρατέστερος λοιπόν για ν’ αναλάβει την ομάδα θεωρείται ο Έλληνας τεχνικός, που είχε βρεθεί στο τιμόνι τη σεζόν 2021-22 και αποχώρησε για να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (και μετέπειτα στη Φενέρμπαχτσε).

Εκτός του Δέδα, εξετάζονται οι περιπτώσεις του Ανδρέα Πιστιόλη (που αποχώρησε τον περασμένο Μάιο από τη Γαλατασαράι), αλλά και του Ηλία Ζούρου (που ήταν στον πάγκο της εθνικής Γεωργίας), ενώ δεν «παίζει» τον όνομα του Μάκη Γιατρά, που επίσης ακούστηκε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δεν ήμουν ο πιο ταλαντούχος ή ο πιο αθλητικός, αλλά ήμουν πολύ δυνατός πνευματικά»

Allwyn Final 8: Η είσοδος των φιλάθλων και τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Αταμάν: «Θα τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο - Θα παίξει ρόλο ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα»

Τα πλάνα του sport-fm.gr από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον τελικό

Γκραντ: «Πάντα πρόκληση κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε»

Χουάντσο: «Στους τελικούς κερδίζει όποιος κάνει τα έξτρα πράγματα - Μας έδωσε πολλή δύναμη ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ντόρσεϊ: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό - Ευγνώμων στον Ολυμπιακό για την άδεια αυτή»

Φουρνιέ: «Τελικοί σαν αυτόν κρίνονται από το ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπαρτζώκας: «Ο Χέιζ έχει δώσει ψυχολογική ώθηση στον Παναθηναϊκό - Θα αποφασίσουμε μετά την προπόνηση για την εξάδα»

Κανονικά ο Μιλουτίνοφ - Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό ότι θα παίξει τελικό

TAGS: A.E.K.