Με καθυστέρηση θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός άσος ζήτησε άδεια για οικογενειακούς λόγους και έτσι θα έρθει στα Σπάτα στις 6 Ιουλίου, μαζί με τους διεθνείς.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία για προσωπικούς λόγους, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια προσφορά που να ικανοποιεί την «Ένωση» και εφόσον παραμείνει, τότε θα υπολογίζεται κανονικά από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εκτιμά τις ικανότητές του.

Στο μεταξύ, ο Γενς Γιόνσον αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα. Ο 29χρονος Δανός μέσος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως το 2026, αλλά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα και έτσι η ανακοίνωση της απόκτησής του πηγαίνει προς Τετάρτη.

Στα μεταγραφικά, μετά τις δύο προσθήκες στα χαφ (Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον), η «Ένωση» προσπαθεί να κλείσει τον πρώτο από τους δύο στόπερ που έχει ζητήσει ο προπονητής της. Η απώλεια του Βιτάο, που θα συνεχίσει στην Ιντερνασιονάλ, αναγκάζει τους κιτρινόμαυρους να στραφούν σε άλλες λύσεις, ενώ πάντα υπάρχει στην ατζέντα και η προσπάθεια για απόκτηση σέντερ φορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.