Αδικαιολογήτως απών από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ είναι Ογκνιεν Βράνιες.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ο Βόσνιος απουσιάζει χωρίς να έχει πάρει κάποια άδεια από την ομάδα και χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν εάν του συνέβη κάτι εκτάκτως.

Προφανώς και το μυαλό των περισσότερων μπορεί να συνδέσει τη σημερινή εξέλιξη με την επιλογή της ΑΕΚ να αρνηθεί πρόταση της Άντερλεχτ για την απόκτησή του.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, που προέκυψε...

Αναλυτικά αναφέρει η ΑΕΚ για τη σημερινή προπόνηση...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Στην προπόνηση μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Ούρος Τσόσιτς που συνεχίζει τη θεραπεία του. Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση ήταν ο Ογκνιεν Βράνιες. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Πέφτουν οι τόνοι και σωστά στον Παναθηναϊκό – Οι εξελίξεις που περιμένουμε στον Βοτανικό»

Εξετάζει την περίπτωση του Ντιόγκο Λέιτε ο Ολυμπιακός

Στους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης

Τσακίρης: «Το προβάδισμα Γιόβιτς ενόψει Λεωφόρου και οι μεταγραφές που έχουν προτεραιότητα για το καλοκαίρι»

Ατρόμητος: Έγραψε ιστορία με το 0-4 στις Σέρρες – Τα «χρόνια πολλά» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γιώργο Σπανό

Μύθου: «Τεράστιο κίνητρο ένα τρόπαιο με αυτή την ομάδα, ειδικά στα 100 χρόνια - Είναι ένα από τα παιδικά μου όνειρα»

Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης!

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral: «Μπλέξαμε… μην το δει η γυναίκα μου»!

Μιχαηλίδης: «Θέλουμε το Κύπελλο για τους εαυτούς μας, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»

Προχωρά σε διαζύγιο με Παντελίδη η ΑΕΛ Novibet - Αναλαμβάνει ο Φέστα

TAGS: A.E.K.