Στον Λιβάι Γκαρσία θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον όλων στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Στις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν έχει γυμναστεί κανονικά με αποτέλεσμα η παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό να είναι αμφίβολη έως και αρκετά δύσκολη.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, ο Λιβάι Γκαρσία ουσιαστικά …τρέχει για να προλάβει να είναι στην αποστολή της Ένωσης καθώς πρέπει να θεωρείται απίθανό το ενδεχόμενο ο Ματίας Αλμέιδα να του εμπιστευθεί μια θέση στην 11άδα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην τον πιέσουν τον Λιβάι Γκαρσία, τρέμοντας το ενδεχόμενο να πάθει κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή και σε άλλα ματς στα πλέι-οφ. Έτσι και στις δύο επόμενες προπονήσεις, όπως ανέφερε και χθες στο ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης η επιστροφή του Λιβάι στην… κανονικότητα θα γίνει με πιο… safe τρόπο.

Εκτός του Λιβάι Γκαρσία πρόβλημα υπάρχει και με τον Μουκουντί ο οποίος όμως εκτιμάται ότι σήμερα θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμό και ενδεχομένως αύριο θα προπονηθεί κανονικά για να είναι την αποστολή για το ντέρμπι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι τρομερές στιγμές της AEL Novibet στο φινάλε με τον ΠΑΟΚ: Αστοχία σε κενή εστία και ακυρωθέν γκολ για χέρι!

Μπλόκο και για τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα από τη μεταμορφωμένη ΑΕΛ Novibet!

Τυχερό κοντρόλ, αλλά άψογο τελείωμα του Σαγάλ για το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νικολογιάννης: «Συγκεντρωμένος και παθιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εχθρικό Κατσικογιάννη»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη και ηρεμία ενόψει Πλζεν για τον Παναθηναϊκό - Όταν είναι καλά ο Τετέι δεν βλέπει κανέναν»

Μπράτσος: «Θα πρέπει να προοδεύσουμε νοητικά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση»

Με Γκεοργκίεφ και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Βέγκα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Άνοιξε το σκορ στη Λάρισα με Χατσίδη και με δόση τύχης ο ΠΑΟΚ

Κόντης: «Κατώτεροι του αναμενομένου ξανά, έχουμε μείνει στο Κύπελλο - Αν παίζουμε έτσι, δεν θα κάνουμε τίποτα»

TAGS: A.E.K.