Η ΑΕΚ δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς τη φετινή περίοδο. Στο ιατρικό δελτίο φαίνεται πως θα προστεθεί ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και μάλιστα στην πατρίδα του γίνεται λόγος για απουσία περίπου δύο εβδομάδων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην «Ένωση» είναι σε αναμμένα κάρβουνα και θα περιμένουν τις εξετάσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο «Γκάτσι» θα μείνει σήμερα στο Βελιγράδι για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του στον κρίσιμο αγώνα με το Μαυροβούνιο και θα επιστρέψει την Τετάρτη στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχουν ακόμη μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ελβετός είναι πολύ πιο κοντά στην επιστροφή στις προπονήσεις, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα ή αύριο, συνεπώς έχει ακόμη ελπίδες να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:00). Αντίθετα, ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πηγαίνει μέρα με τη μέρα και δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο, αν δεν είναι 100% έτοιμος και δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Από σήμερα θα είναι ξανά στα Σπάτα οι Μάνταλος, Ρότα, Γαλανόπουλος και Βίντα, ο Μουκουντί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν, ενώ από αύριο μέχρι και την Πέμπτη θα επιστρέψουν σταδιακά και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Πινέδα, Ζίνι και Κάλενς, που έχουν ως και τα… ξημερώματα της Τετάρτης υποχρεώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: A.E.K.