Ο Χακίμ Σαχαμπό θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, η οποία ολοκληρώνει την τρίτη μεταγραφή της στη χειμερινή περίοδο!
Η Ένωση ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης για την αγορά του 20χρονου μέσου, που αναμένεται άμεσα στην Αθήνα προκειμένου ν' ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς.
Έτσι, ο διεθνής παίκτης από τη Ρουάντα θ' αποτελέσει την τρίτη κίνηση μετά τους Μάρτιν Γκεοργκίεφ και Μπάρναμπας Βάργκα, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή του «δικέφαλου».
Κετσετζόγλου: «Με αυτό το ποσό παίρνει τον Σαχαμπό η ΑΕΚ - Τα θετικά του στοιχεία και το μειονέκτημα που... φτιάχνεται»
Νωρίτερα, ο Κώστας Κετσετζόγλου μεταφέροντας το ρεπορτάζ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 υπογράμμισε ότι οι Νίκολιτς και Ριμπάλτα ξέρουν τι παίκτη παίρνουν και σαφώς περιμένουν πράγματα από εκείνον στα παιχνίδια που έρχονται, αναλύοντας τόσο τα θετικά του στοιχεία, όσο και ένα συγκεκριμένο μειονέκτημα, που -όπως είπε- μπορεί να βελτιώσει.
Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής ανέφερε ότι ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ με τα μπόνους, ενώ βελγική ομάδα θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης.