Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο τραυματισμός, όμως, του επιθετικού της «Ένωσης» δεν είναι ο μοναδικός που καλείται να διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει είδε την Κυριακή, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον Νορντίν Άμραμπατ να αποχωρεί στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου με κάποιες ενοχλήσεις.

Αυτές δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία, όμως τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί αν μπορεί να υπολογίζεται ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Η αίσθηση που υπάρχει, πάντως, στα Σπάτα είναι πως ο «Πελάδο» θα προφυλάξει τον παίκτη ενόψει της – απαιτητικής - συνέχειας που έχει μπροστά της η ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Στάνκοβιτς, συνέχισε και χθες με ατομικό πρόγραμμα, και υπάρχει η αίσθηση πως δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ούτε για το κυριακάτικο ματς. Αυτό, όμως, θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Ακούστε το χθεσινό ρεπορτάζ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet-Πανσερραϊκός: Μονομαχία «ο θάνατος σου η ζωή μου» στη Λάρισα

Ατρόμητος-Asteras AKTOR: Ψάχνοντας νέο βήμα παραμονής οι ανεβασμένοι Αρκάδες

Κηφισιά-Παναιτωλικός: Ευκαιρία και για τους δύο να βάλουν οριστικό τέλος στα σενάρια υποβιβασμού

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

TAGS: A.E.K.