Η ΑΕΚ έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στην αναμέτρηση των playoffs του Conference League με την Άντερλεχτ την ερχόμενη Πέμπτη (21/8) στο «Λότο Παρκ», όπου θα αποσκοπήσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι Βέλγοι, που βρίσκονται εδώ και καιρό σε κανονικό ρυθμό υποχρεώσεων, με τη Jupiler League, να έχει μπει πλέον στην 3η αγωνιστική, δεν θέλουν να... ρισκάρουν με κόπωση ή κάποιον πιθανό τραυματισμό και έτσι έχουν ζητήσει και πήραν αναβολή για το ματς στις 24/8 με τη Γάνδη, το οποίο θα διεξαγόταν τέσσερις ημέρες πριν τη ρεβάνς της OPAP Arena.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ μπορεί και αυτή με τη σειρά της να ζητήσει την αναβολή του ματς της πρεμιέρας της Stoiximan Super League με τον Πανσερραϊκό, κάτι το οποίο έκανε και ο Παναθηναϊκός για εκείνο με τον ΟΦΗ (24/8) ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τη Σάμσουνσπορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα των «πράσινων» από την πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948

Το πρώτο μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία μετά το πρώτο γκολ με τον Παναθηναϊκό

Παγκάκης: «Δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, αλλά δείχνει ομάδα με πολλά προσόντα – Μεγάλο μπράβο στον κόσμο»

Νίστρουπ: «Μπορεί να μην πετυχαίνεις με όμορφο τρόπο, όμως στο τέλος μετράει η ουσία»

Νικολογιάννης: «Εκπληκτικοί Ντε Φράι και Φαν Ντρόνγκελεν - Γι' αυτό πήρε τον Λιβάι ο Παναθηναϊκός»

«Για τέτοιες γκολάρες ήρθε ο Λιβάι»: Η περιγραφή Νικολογιάννη στην πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Λιβάι Γκαρσία στον ΣΚΑΪ: «Ήρθαμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά και τα καταφέραμε»

Η πρώτη... κανονιά Λιβάι και η επιστροφή με γκολ του Ντέσερς: Τα highlights από την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Φύσσας στον ΣΚΑΪ: «Κερδίζουμε χρόνο, δεν φτιάχνουμε ομάδα ενός μήνα»

Νίστρουπ στον ΣΚΑΪ: «Η νίκη μας δεν ήταν όμορφη και σέξι, ήρθε χάρη στη νοοτροπία των παικτών και το ιατρικό επιτελείο»

TAGS: A.E.K.