Ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν η Άντρη Βιολάρη. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 29χρονη διεθνή Κύπρια επιθετικό για τον επόμενο χρόνο, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άντρη Βιολάρη. Η 29χρονη (27/09/1996) διεθνής Κύπρια επιθετικός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου και για τη νέα σεζόν.

Η Άντρη Βιολάρη φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα πέρυσι το καλοκαίρι και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Άντρη Βιολάρη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σήμα της ΑΕΚ στην καρδιά μου. Μετά την απίστευτη σεζόν και το νταμπλ, μαζί με την υπέροχη ομάδα-οικογένεια που "χτίσαμε", θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να κρατήσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη!

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα, αλλά και τον κόσμο που ήταν κι ελπίζω να είναι πάντα δίπλα μας και να μας στηρίζει».

Άντρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος στον Πλατανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Μιχαηλίδης σε ηλικία 34 ετών

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!

TAGS: A.E.K.