Παραμένει ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ η Ελένη Τσελέντη. Η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 20χρονη πλάγια μπακ για έναν ακόμα χρόνο μετά και τις καλές τις εμφανίσεις την περυσινή χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελένη Τσελέντη. Η 20χρονη (29/3/2004) αθλήτρια θα ενισχύσει και για τη νέα σεζόν τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η νεαρή ακραία αμυντικός βρίσκεται χρόνια στην ομάδα μας, ενώ πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να φτάσει η ΑΕΚ μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ελένη Τσελέντη δήλωσε στο aek.gr: «Με μεγάλη χαρά ανανέωσα τη συνεργασία μου για ακόμη μια χρονιά με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον σύλλογο, το σταφ, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει κι ανυπομονώ να την ανταποδώσω με ακόμα περισσότερες δυνατές εμφανίσεις και νίκες στο γήπεδο».

Ελένη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας

TAGS: A.E.K.