Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα ο Ντάμιαν Σιμάνσκι!

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/04), η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πολωνό χαφ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του παίκτη για ακόμα τρία χρόνια, καθώς η προηγούμενη συμφωνία είχε ισχύ μέχρι το 2024.

Ο 27χρονος διεθνής μέσος βρίσκεται στην «Ένωση» από τον Γενάρη του 2020, μετρώντας έκτοτε 113 συμμετοχές με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, τη φετινή χρονιά, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές μαζί με ένα γκολ στην Stoiximan Super League.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Ντάμιαν Σιμάνσκι. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Πολωνού μέσου με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027».

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ντάμιαν Σιμάνσκι τόνισε στο σάιτ της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Εύχομαι με τη φανέλα της να κατακτήσω πολλούς τίτλους».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.