Υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι πιθανό να βάλει ο Αντονί Μαρσιάλ. Έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα, ο Γάλλος φορ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που κρίνοντας και από την εικόνα του θα αποφασίσει αν θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου ή θα επανέλθει μετά τη διακοπή. O «Πελάδο» θα αποφασίσει και για τον Έρικ Λαμέλα, που δείχνει να έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα στο γόνατο και προπονείται κανονικά.

Στο μεταξύ, ο Νίκλας Ελίασον κλήθηκε και πάλι στην εθνική Σουηδίας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σλοβακία και την Εσθονία στις 11 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ μετράει τρεις συμμετοχές από το ντεμπούτο του τον Ιούνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη

Άκυρο της αστυνομίας για οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Φέιο: «Να δημιουργήσουμε έναν Αστέρα που θα εμπνέει σαν τον Κολοκοτρώνη»

Οι τιμωρημένοι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Γιαννιώτας: «Ντραπήκαμε από όσα μας είπαν οι οπαδοί. Πήραμε όλοι το μήνυμα»

Τσoρμπατζόγλου: «Οι εύκολες και οι... δύσκολες αποφάσεις που έχει να πάρει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λίσι»

Κετσετζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό - Φαβορί ο Κουτέσα αν γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα»

Σταματέλος: «Εμφάνιση Φορτούνη από τα πολύ καλά του - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλγουαθίλ»

TAGS: A.E.K.